Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşe yaklaşmak

Rüyada güneşe yaklaşmak

Rüyada güneşe yaklaşmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada güneşe yaklaşmak gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada güneşe yaklaşmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı alamet eder.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine delalet eder.

Rüyada birine yaklaşmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüme yaklaşmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe yaklaşmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, doğru bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamete yaklaşmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments