Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine telefon hediye etmek

Rüyada birine telefon hediye etmek

Rüyada birine telefon hediye etmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada birine telefon hediye etmek gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada telefon hediye edildiğini görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon hediyesi almak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye cep telefonu almak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye etmek başına türlü belalar geleceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon hediye aldığını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye almak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, güzel günler için çalışılacağına delalet eder.

Rüyada telefon hediye etmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments