Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon hediyesi almak

Rüyada telefon hediyesi almak

Rüyada telefon hediyesi almak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, eğleneceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada telefon hediyesi almak gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Rüyada hediye telefon görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hediye cep telefonu almak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada telefon hediye almak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada telefon hediye edilmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Rüyada birinden telefon hediye almak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu hediye almak kişinin rahat edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, bir ömür olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye etmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon hediye etmek tebrik edileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments