Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon hediye edildiğini görmek

Rüyada telefon hediye edildiğini görmek

Rüyada telefon hediye edildiğini görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, büyük başarıla kazanacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada telefon hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek işlerinin hemen hallolacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada telefon hediye edilmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına rivayet eder.

Rüyada telefon hediye edildiğini görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada telefon hediye almak çok güzel günler görüleceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu hediye etmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hediye cep telefonu almak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon hediye etmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments