Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine taş attığını görmek

Rüyada birine taş attığını görmek

Rüyada birine taş attığını görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, isteklerine kulak vereceğine, yardımın alınacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine taş attığını gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı akıllıca atmanız gerekiyor.

Rüyada birinin size taş attığını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada göle taş attığını görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize taş attığını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının taş attığını görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş atıp cam kırmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine taş attığını görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada suya taş attığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, dertlerinin sona ereceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments