Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin size taş attığını görmek

Rüyada birinin size taş attığını görmek

Rüyada birinin size taş attığını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada birinin size taş attığını gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Rüyada birinin size taş attığını görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğe taş attığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sana taş attığını görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada göle taş attığını görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, tartışmaların sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada taş atıp cam kırmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, başarıları ile tanınacağına alamet eder.

Rüyada suya taş attığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek ilerleyeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalettir.

Rüyada denize taş attığını görmek amacına ulaşmayı başaracağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments