Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle taş attığını görmek

Rüyada göle taş attığını görmek

Rüyada göle taş attığını görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına inanılır.

Rüyada göle taş attığını gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz, meslektaşlarınız veya iletişim ağınızı aktif olarak kullanmanız durumunda bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada göle taş attığını görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Rüyada göle taş atmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, bilgi sahibi olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün taşmasını görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Rüyada taşan göl görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada köpeğe taş attığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize taş attığını görmek arkasından iyi konuşulacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının taş attığını görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada suya taş attığını görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments