Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş atıp cam kırmak

Rüyada taş atıp cam kırmak

Rüyada taş atıp cam kırmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, her zaman hürmet göreceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, insanlara öncülük edeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş atıp cam kırmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Rüyada taş atıp cam kırmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada cam vazo kırmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon camı kırmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, eşiyle bahtiyar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam çay bardağı kırmak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada dükkan camı kırmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada camları kırmak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde cam kırmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments