Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının taş attığını görmek

Rüyada başkasının taş attığını görmek

Rüyada başkasının taş attığını görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının taş attığını gördüyseniz:

  • İşyerinizde arkadaşlarınıza karşı biraz ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize taş attığını görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin taş attığını görmek inancını bir kenara atacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Rüyada birine taş attığını görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göle taş attığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Rüyada taş atıp cam kırmak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının taş attığını görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin size taş attığını görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments