Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendine taş attığını görmek

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kendine taş attığını gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Rüyada birine taş attığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalettir.

Rüyada birinin size taş attığını görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına tabir olunur.

Rüyada taş atıp cam kırmak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada köpeğe taş attığını görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, bereketin ve karın artacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada denize taş attığını görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine yorulur.

Rüyada bir kadının taş attığını görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göle taş attığını görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya taş attığını görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments