Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine taş atıldığını görmek

Rüyada birine taş atıldığını görmek

Rüyada birine taş atıldığını görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iyi geçim halinde kalacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birine taş atıldığını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da sizden farklı kültürlere sahip kişilerle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada evine taş atıldığını görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada taş atıldığını görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, küskünlük yaşanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada bana taş atıldığını görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada eve taş atıldığını görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek hidayete ermeyi de başaracağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sıkıntıların azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine taş atıldığını görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments