Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına taş atıldığını görmek

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, yetkili bir göreve atanacağına, kazancını artıracağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasına taş atıldığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, fazla sinirlenmeden önce, gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eşlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasına dikiş atılmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada bana taş atıldığını görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek hileye, fesada bulaşacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına yorulur.

Rüyada taş atıldığını görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yakın akrabadan gelecek habere delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments