Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş atıldığını görmek

Rüyada taş atıldığını görmek

Rüyada taş atıldığını görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş atıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına alamet eder.

Rüyada cama taş atıldığını görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, parasının her zaman bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada bana taş atıldığını görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada taş atıldığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evine taş atıldığını görmek mal ve para sahibi olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek kişinin sıkıntıların artacağına, karlı işlere gireceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments