Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine taş atıldığını görmek

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine taş atıldığını gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, her şeyin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada evine taş atıldığını görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada eve taş atıldığını görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birine taş atıldığını görmek rahat bir nefes alacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet eder.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yüzün güleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Rüyada taş atıldığını görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, karlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada cama taş atıldığını görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada bana taş atıldığını görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yeni iş kollarına girileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments