Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine taş atıldığını görmek

Rüyada evine taş atıldığını görmek

Rüyada evine taş atıldığını görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet eder.

Rüyada evine taş atıldığını gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Rüyada evine taş atıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalettir.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cama taş atıldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bana taş atıldığını görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada birine taş atıldığını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada eve taş atıldığını görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments