Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine taş atıldığını görmek

Rüyada kendine taş atıldığını görmek

Rüyada kendine taş atıldığını görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, fırsatların elden kaçacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada kendine taş atıldığını gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Rüyada eve taş atıldığını görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bana taş atıldığını görmek yenisinin başlayacağına, duygularını açığa vuracağına, şansının hep açık olacağına delalettir.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada taş atıldığını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, idealist davranacağına rivayet eder.

Rüyada birine taş atıldığını görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments