Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine söz vermek

Rüyada birine söz vermek

Rüyada birine söz vermek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, mesleğindeki başarısının artacağına alamet eder.

Rüyada birine söz vermek gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Rüyada söz bozmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz tutmamak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işaret eder.

Rüyada ölüye söz vermek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü atmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağa söz söylemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Rüyada söz söylemek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada söz kesmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yiyip içeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments