Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağa söz söylemek

Rüyada kulağa söz söylemek

Rüyada kulağa söz söylemek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağa söz söylemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kulağa söz söylemek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada birine güzel söz söylemek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, ömür boyu devam edeceğine delalettir.

Rüyada söz söylemek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada dini sözler söylemek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada büyülü sözler söylemek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine söz söylemek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, hasretin biteceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine söz söylemek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel söz söylemek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments