Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, gözyaşı döküleceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermeniz veya bir kenara bırakmanız durumunda sizin hakkınızda yanlış fikirleri olan bir kişinin sizi doğru anlamasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinden güzel söz duymak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak işinin başına geçeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak kafa karışıklığından sıyrılacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Rüyada güzel söz duymak işlerin aksayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel sözler duymak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak çok büyük mutluluk yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments