Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye söz vermek

Rüyada ölüye söz vermek

Rüyada ölüye söz vermek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sıkıntıların biteceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, makamının artacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye söz vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Rüyada ölüye söz vermek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzük takmak işlerinin büyüyeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada özlü söz görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sözle kavga etmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi sözünü görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada söz kesilmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada birisine söz söylemek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini sözlenirken görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments