Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah zeytin yediğini görmek

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sabit geliri olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Belli seçenekler sunarak yapmak istediğiniz değişiklikleri yürürlüğe koyma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin yedirmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yeni bir yola gireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun zeytin yediğini görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, haksızlıklara uğranılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil zeytin yedirmek küskünlük yaşanacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına yorulur.

Rüyada zeytin yediğini görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, canla başla çalışacağına delalettir.

Rüyada bebeğe zeytin yedirmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının zeytin yediğini görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, en yukarılara çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments