Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek zor zamanların sona ereceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sevineceğine işarettir.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada çekirdeksiz zeytin yemek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalet eder.

Rüyada çekirdeksiz zeytin görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada zeytin çekirdeği yemek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, tebrik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin çekirdeği kırmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments