Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah zeytin yerken görmek

Rüyada siyah zeytin yerken görmek

Rüyada siyah zeytin yerken görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, saygı göreceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin yerken gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Rüyada siyah zeytin yerken görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada zeytin yerken görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası siyah zeytin yemek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu siyah zeytin yemek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments