Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek

Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek

Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulur.

Rüyada ağaçta siyah zeytin gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, borçlanıp, hasta olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada zeytin ağacı altında oturmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına inanılır.

Rüyada ağaçta zeytin görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hem yeni yerler göreceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada zeytin ağacı görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sorunların aşılacağına işaret eder.

Rüyada zeytin ve ağacı görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments