Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah zeytin satın almak

Rüyada siyah zeytin satın almak

Rüyada siyah zeytin satın almak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, ön plana çıkacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah zeytin satın almak gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah zeytin satın almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına inanılır.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek hasretliğin biteceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin satın almak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada zeytinlik satın almak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, her şeyin ters gideceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada zeytin satın almak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah iri zeytin görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah zeytin yemek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments