Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek görgülü ve kültürlü olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, işlerin günden güne artacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil siyah zeytin görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, malının artmasını sağlayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada siyah iri zeytin görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, her şeyin sarpa saracağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments