Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siyah zeytin görmek

Rüyada büyük siyah zeytin görmek

Rüyada büyük siyah zeytin görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sevilen birinin geleceğine, başarılarını arttıracağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siyah zeytin gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Rüyada büyük siyah zeytin yemek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bol muhabbette olacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah zeytin görmek alım gücünde yükselme olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil zeytin görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada büyük zeytin görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük zeytin ağacı görmek rahat bir hayata adım atılacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah zeytin vermek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments