Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sigara içirmek

Rüyada birine sigara içirmek

Rüyada birine sigara içirmek ipliklerini pazara çıkaracağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Rüyada birine sigara içirmek gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada sigara içeni görmek onların kıymetini bileceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, üstün başarılar alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada camide sigara içtiğini görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada birini sigara içtiğini görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, verimli olacak işler yapacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin sigara içtiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments