Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marketten sigara almak

Rüyada marketten sigara almak

Rüyada marketten sigara almak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marketten sigara almak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada marketten sigara almak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada marketten çikolata almak maddi kayba uğrayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük market görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ortak edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada marketten yumurta almak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada markette gezmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine işarettir.

Rüyada market satın almak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, güçlendikçe güçleneceğine işarettir.

Rüyada markette alışveriş yapmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada market işletmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments