Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara bulamamak

Rüyada sigara bulamamak

Rüyada sigara bulamamak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, ön plana çıkacağına, genç kimselere eğitim vereceğine delalettir.

Rüyada sigara bulamamak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Rüyada sigara bulamamak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kendi evini bulamamak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yüzünde güller açacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada bulanik suda balik tutmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işarettir.

Rüyada terlik bulamamak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, fakirlikten kurtulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Rüyada istediğini bulamamak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabını bulamamak sabrını zorlayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak edilen duaların karşılığını bulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada gömleğini bulamamak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments