Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayla sigara almak

Rüyada parayla sigara almak

Rüyada parayla sigara almak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına rivayet eder.

Rüyada parayla sigara almak gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada parayla sigara almak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara satın almak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinde sigara görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş yeri sahibi olacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine işarettir.

Rüyada denizde sigara içmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada işyerinde sigara içmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ağzında sigara görmek büyük bir ikilemde kalacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara vermek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sigara filtresi görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, günah işlemekten korunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments