Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye istemek

Rüyada şemsiye istemek

Rüyada şemsiye istemek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, aileyle iş yapmayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine yorulur.

Rüyada şemsiye istemek gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Rüyada birinden şemsiye istemek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına inanılır.

Rüyada şemsiye istemek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazar şemsiyesi görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada mor şemsiye görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, karlı işler alacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli şemsiye görmek büyük zararlardan kurtulacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde şemsiye açmak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek iyi kısmetleri olacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada rengarenk şemsiye görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments