Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sarılıp öpmek

Rüyada ölüye sarılıp öpmek

Rüyada ölüye sarılıp öpmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kulluk derecesinin artmasına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, darlanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine sarılıp öpmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini öpmek sarılmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü öpmek sarılmak maddi konuda zayıflayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Rüyada ölüye sarılıp öpmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine sarılmak öpmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments