Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini öpmek sarılmak

Rüyada birini öpmek sarılmak

Rüyada birini öpmek sarılmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, ömür boyu başarılı olacağına, onu cesaretlendireceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini öpmek sarılmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini sarılmak öpmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sarılmak el öpmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işarettir.

Rüyada sarılmak öpmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada sarılarak öpmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada ölen birine sarılmak öpmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorulur.

Rüyada ölü birini öpmek sarılmak gelişeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, istenmeyen olayların olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments