Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılmak el öpmek

Rüyada sarılmak el öpmek

Rüyada sarılmak el öpmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, imkânsızı başaracağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarılmak el öpmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada sarılmak el öpmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada el öpmek sarılmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ölüye sarılıp öpmek kişinin afiyette kalacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşına sarılıp öpmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babaya sarılıp öpmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, onu hayallerine kavuşturacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine sarılmak öpmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments