Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine saç kestirmek

Rüyada birine saç kestirmek

Rüyada birine saç kestirmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine saç kestirmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Rüyada saçlarını kestirirken görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret eder.

Rüyada saçın kestirmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Rüyada saç kestirmeye gitmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, büyük başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, açların doyacağına işaret eder.

Rüyada hamileyken saç kestirmek güvenini sarsacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments