Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sözleri tutulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zenginlik elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, dertlerden kurtulmaya delalet eder.

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, stres içinde günler geçireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saç kestirdiğini görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek başarılar elde edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, daha rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kızının saçını kestirmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, lüks, konfor içinde olacağına işarettir.

Rüyada saçınızı kestirmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments