Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın kestirmek

Rüyada saçın kestirmek

Rüyada saçın kestirmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada saçın kestirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, programların ve projelerin tutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek istediği noktalara geleceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Rüyada birinin saçlarını kestirdiğini görmek şansın ve bahtının da açılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kendi saçını kestiğini görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını kestiğini görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kestiklerini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments