Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken saç kestirmek

Rüyada hamileyken saç kestirmek

Rüyada hamileyken saç kestirmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, maddi zarara uğrayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamileyken saç kestirmek gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Rüyada hamileyken saç kestirmek hayırlı haberler duyacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, daha kötü günler yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek kişinin muradına ereceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada saç kestirmek ve sarıya boyatmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kestiren birini görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kimseyle konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, rızkın genişlemesine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine yorulur.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, zorluklarının biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments