Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kestirirken görmek

Rüyada saçlarını kestirirken görmek

Rüyada saçlarını kestirirken görmek sermayesini kaybedeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kestirirken gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Rüyada saçını kısa kestiğini görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Rüyada saçını makasla kestirmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, kazancının helal para olacağına inanılır.

Rüyada saçını kel kestirmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, düşmanından uzak olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçını kestiğini görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, stresini atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirmiş olmak kişinin afiyette olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments