Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, mevki kazanacağına, anlaşmalardan cayılacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, endişeli durumların son bulacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı erkek gibi kestirmek rızkının kesileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, maddi zararını karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek saç kestirmek sözünde duracağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalettir.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments