Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını birinin kestiğini görmek

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, zor durumların sona ereceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Rüyada saçını birinin kestiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada bicimsiz saç kestirmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işarettir.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek konforunun artacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada saç kestiğini görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalet eder.

Rüyada kişinin kendi saçını kestiğini görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçınızı kestirmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirmesini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments