Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine otobüs çarptığını görmek

Rüyada birine otobüs çarptığını görmek

Rüyada birine otobüs çarptığını görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, dirliğin bozulabileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine yorulur.

Rüyada birine otobüs çarptığını gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada otobüsün çarptığını görmek dilediği gibi yaşayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada birine otobüs çarptığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada otobüs çarptığını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada birini elektrik çarptığını görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada bisiklet çarptığını görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın çarptığını görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada cezaya çarptırılmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada birine çarptığını görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments