Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaya çarptırılmak

Rüyada cezaya çarptırılmak

Rüyada cezaya çarptırılmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada cezaya çarptırılmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak başka işler deneyeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada ölüm cezasına çarptırılmak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaya çarptırılmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisten ceza yemek başının ağrıyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ceza ödemek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada trafik ceza yemek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada para cezası almak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada trafik cezası yemek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments