Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini elektrik çarptığını görmek

Rüyada birini elektrik çarptığını görmek

Rüyada birini elektrik çarptığını görmek insanlara iyilik yapmaya, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini elektrik çarptığını gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek unvan sahibi olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada başkasına elektrik çarptığını görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek el açmayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, işinde de hep başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada elektrik çarparak ölmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine yorulur.

Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sıkıntıya düşüreceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini elektrik çarptığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada birini elektrik çarptığını görmek çok yıpranacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments