Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çarptığını görmek

Rüyada birine çarptığını görmek

Rüyada birine çarptığını görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada birine çarptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada yakınına araba çarptığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada geminin çarptığını görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hayırlı bir yola girileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, anne babaya müjde verileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulur.

Rüyada küçük çocuğa araba çarptığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada cezaya çarptırılmak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada birine cin çarptığını görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneme araba çarptığını görmek zararlarını telafi edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments