Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün çarptığını görmek

Rüyada otobüsün çarptığını görmek

Rüyada otobüsün çarptığını görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işarettir.

Rüyada otobüsün çarptığını gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada otobüsün çarptığını görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada otobüs çarptığını görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada birine otobüs çarptığını görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tramvay çarptığını görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, pişman olacağına inanılır.

Rüyada cezaya çarptırılmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin duvara çarptığını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneme araba çarptığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, neşeleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments