Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs çarptığını görmek

Rüyada otobüs çarptığını görmek

Rüyada otobüs çarptığını görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, parasız kalmaya, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada otobüs çarptığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada otobüs çarptığını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsün çarptığını görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine tabir olunur.

Rüyada birine otobüs çarptığını görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğuna araba çarptığını görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kamyonun çarptığını görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet eder.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada arabanın çarptığını görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments