Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar boncuğu vermek

Rüyada nazar boncuğu vermek

Rüyada nazar boncuğu vermek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına delalet eder.

Rüyada nazar boncuğu vermek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişiler için normalin dışında şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine işarettir.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına yorulur.

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, verimliliğinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bahtın açık olmasına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments