Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine mısır vermek

Rüyada birine mısır vermek

Rüyada birine mısır vermek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada birine mısır vermek gördüyseniz:

  • Bakış açınızı diğerlerinin anlayabileceği şekilde geliştirebilirsiniz.

Rüyada komşudan mısır almak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına inanılır.

Rüyada mısırcı görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada konserve mısır görmek borçların kısa sürede kapanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze mısır görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalettir.

Rüyada mısır aramak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada mısır koçanı görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada tarlaya mısır dikmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments